Despre Mine

Ana Ionita Photography

Ana Ionita

Cine sunt eu? Hmm…. in cateva cuvinte voi reda putin din tot ceea ce sunt si inseamna fotografia pentru mine. Sunt o persoana care de la primele fotografii facute cu un simplu aparat a realizat ca fotografia reda omului imaginea instantanee a unui prezent poate de mult trecut, a unor sentimente si trairi unice, a unui zambet surprins pe neasteptate. O fotografie…nu e doar o simpla fotografie…” fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa “. Si astfel m-am indragostit de fotografie…sau, mai bine spus, de ceea ce reprezinta fotografia. Dar pentru a crea o arta …pasiunea necesita munca si perfectionare…si pentru asta am absolvit cursul scolii de fotografie New Age Photography, o scoala extraordinara cu lectori pe masura…si,pe acesta cale,doresc sa aduc multumiri profesorului meu Adrian Nasturica pentru 9 luni de rabdare si implicare. As dori sa multumesc de asemenea domnului Adrian Chetan responsabil de acest site minunat fara de care nu as fi reusit sa promovez atat de frumos munca mea si tuturor persoanelor care m-au sustinut si prin care am evoluat.O parte din acesti oameni au dorit sa isi exprime parerea despre ceea ce sunt ca om si fotograf….:

“Ana Maria Ionita….o fire tematoare sa nu greseasca, firava, sensibila…transforma aceste trasaturi in cele mai puternice atuuri in prezenta aparatului foto. O sa descoperiti fotograful perfectionist care reda prin fotografie culoare sentimentelor…”

Multumesc Ramona Rimboiu

“Ana, este prietena mea, un om drag sufletului meu. Este un om deosebit, care iubeste frumosul, este visatoare, creativa si are un suflet bland, cald si plin de iubire. Prin pasiunea pentru fotografie reuseste sa isi transpuna o bucatica din sufletul ei mare si asta aduce unicitate pozelor sale.”

Multumesc Alexandra Tomulea